perjantai 5. syyskuuta 2008

Telttakeikkailun ihanuus syyskuussa...

DAY 1

Tällä kertaa mennään vähemmän hektisissä tunnelmissa, venuena ruokamessuteltta Kauhajoella. Kolme päivää käkkimistä ja hyviä ruokia. :D Vaarallista puuhaa.

Eka shoy takana, tyypit väänsi livepizzaa. Ja tietysti heti kun homma lähti käyntiin, alkoi tulla vettä kuin Esterin perseestä. Lisäksi samassa ohjelmateltassa kokataan isolla paellapannulla sapuskaa(SSSSHHHHHH!), mestoilla on läjittäin koululaisia(PULIPULIPULI) ja ulkona piippaa kuorma-autot. Audioelämys on siis läsnä! :D Onneksi on AKG:n paremmat headsetit, millään rimpulavehkeillä tästä ei tulisi kuin sanomista ja paha mieli. Aluekuulutusjärjestelmäkin tuntuu vörkkivän vaikka joka paikassa on vettä kuin ruotsinlaivan ympärillä avomerellä. Saas nähä.

Ja öh, heti piti vaihtaa toisen mallinen headsetti kokille, ei meinannu edellinen pysyä kyydissä. Kokkaaminen on fyysinen laji! Onneks on mikkivaihtoehtoja mukana.

Ei muuta kun lisää kaffia... Tulispa aurinko esiin.

klo 13.55

Juuh. Tällästä tuli askarreltua heti ekojen puheiden jälkeen. Patentti haussa.



klo 14.45
Välitön päivitys on tosiasia:


DAY 2
klo 10.47

Aamu alkaa leppoisasti klo 09.50. Komoottimet päälle. Yks niistä muistuttaa ääneltään ydinvoimalaa kun käynnistyy. Ei kauhean terve söyndi. Kohta se pimenee sit kokonaan. Pois vaan, ei sota yhtä tötteröä kaipaa.

Kolmen langattoman kokkisopalla avataan. Eilisen sateen jäljiltä mulla oli graafinen aika vitun mutkalla, muistutti lähinnä kännisen käärmeen kusta. Piti kaivaa kiertoja pois lapiolla, että sai maksimivolan pihalle. Eka shöy sillä, sit supernollaus. Tällä hetkellä höpötetään 58:iin, onpas helppoa ja saa gainata. :D

Sähkäri kävi muuten sanomassa, että eilen oli ollut superukkonen ja komoottimista oli kuulunut ääniä. Kaikista oli virta pois, mitä vittua? On tainnut yövaksi poltella jatsitupakkaa niin, että kajarit on alkanu vittuilla. Toivottavasti vittuili takaisin.

Jaahas, seuraava akti lavalle. :D

klo 12.22

No nyt täällä pyörii jo Smaartkin. Löysin Macille demoversion, heti testiin. Löytyy noi piikkipaikat vähän nätimmin. :D

DAY 3

klo 10.56

No wittu. yöllä oli tosi kylmä, vissiin pari astetta. Aamulla heti klo 9 mökki täynnä ryhmää mielikuvitushahmopalvonnan muodossa. =helevetinmoinen kondensioveden määrä teltassa jengin hönkiessä loitsujaan. Ohessa kuva Midaksen päältä. Onneksi on rätti mukana. Täällä on kolme lämpöpuhallinta, mutta ovatkohan olleet yöllä päällä. Muina aamuina ei vastaavaa ole ollut ja nyt ei voi panna edes läppäriä paikalleen kun vettä nokkuu joka paikasta.



Aamushown kanttori yritti tehdä elämästäni vaikeaa. Ensin se otti headsetin päästänsä ("koputin sitä ja eihän se ollu edes päällä" No nii-in, just siksi se ei ole päällä biisien välissä, ettei sun koputtelut ja nenätuhina kuulu takariviin asti, pölö.), sitten alkoi vetää pianomikkiin(jännä soundi muuten. :D) ja lopuksi siirtyi papin tontille (gainattu papin piipitykselle, kanttori tulee vetään kun oopperassa) Ja tietenkin siinä kohtaa kun kaikki seisoo, eikä näe koko alttariosastoa salin perältä. HEEERRAAAA HYYYVÄÄÄÄ kiiittääkääää! Noo, onneksi nää ei nyt oo niin vakavia hommia. Pakko oli kyllä kysyä, että mitä kuule touhusit. Sanoi, et kun kerran mikki ei kuulunut, niin piti mennä toiselle mikille. Tuumasin, että minä kuulin kyllä ja etkös sä oo täällä esilaulajana etkä esiintymässä.

Kaikenlaista. Nyt alkoi taas kokkailushowt, eli leppoisissa tunnelmissa jatkuu. Kohta tarttee käydä toteamassa seuraava ruokamesta. Ruokalippuja sain onneksi parikymmentä että eipä ainakan nälässä tarvi olla. :D

Ei kommentteja: