tiistai 2. syyskuuta 2008

28-30.8.08, Espoo Salo ja Eura

Vuorossa kesän vikat UK-vedot. Jussi on mua tuuraillut kuukauden verra, mut nyt meikä ehtii taas puikkoihin. Lähetään liikkeelle Espoosta, jossa on menossa 550-vuotisjuhlat. Mobilestage (enpä ookkaan joutunut tuon kanssa pulaamaan pitkään aikaan) ja sateinen keli, mut kai se tästä. Keikka menee vanhasta muistita, vaikka vähän meinaa tulla taas kiirus. Tolle lavalle kun ei paljon backlinea kasata valmiiksi. :D Keikka alta pois ja Treelle yöksi.

Aamulla säätöliitto, valot/ääni kyytiin ja kohti Saloa, jossa mestana Salohalli. Tilaa on, niin lavalla kuin lattiallakin. Twilight Guardianssit käy vetäseen vipan keikkansa ekan aktin ominaisuudessa. Meillä kaikki ok, mitä nyt parit piuhat jäi varastolle. Illasta selvitään. Popparit autoon ja kohti Tretta, mestoille jää tekniikka-Ez joka lähtee ajamaan Sprintteriä. Klopit käy aamulla nykäsemässä Särkänniemessä shöyn ja tulevat sitten Euraan, minne mekin suuntaamme Salosta. Aamupalaverin jälkeen suuntaamme siis Osmantupaa kohti.

Osmantuvassa on seinät pysyneet paikallaan, eli kaikki on aikalailla samoin kun viimeksi käydessä. Taaskaan ei mitn ongelmaa minkään asian suhteen. Kaikki pelaa, niin kamat kuin catering. Keikka on vitun jees, Tehareitten Otto käy vierailemassa ja kaikki on yhtä suurta hyvää meizinkiä ja hymyä. Onneksi kesärundi loppui just tänne. Tää on aina semmonen summaava paikka, koska majoitus/takahuone yhdistää aina kaikki varmasti saman katon alle.

Jeh. Ens vkolla kolme päivää ruokamessuilla. Se on nasta keikka ja aina oppii jotain uutta ruuanlaiton ihmeellisestä maailmasta. Taitaa tulla tilanneraporttia ihan paikanpäältä, koska poteroitu tukikohta on perustettava kun ollaan ns. päivystyshommissa.

'Till then!

Ei kommentteja: