tiistai 13. tammikuuta 2009

Biisilistaohjelman helppous.

Vitsi että välähti taas. IPhonelle saa AppStoresta softan nimeltä ShopShop. Se on oikeasti kauppalistaohjelma. Sinne saa siis tavallaan pankkiin kaikki ostettavat tavarat ja niistä on helppo väsätä uusia kauppalistoja plussailemalla niitä tavaroita listaan.

MUTTA jos sinne laittaakin työnantajaorkesterin biisikataloogin, se muuntuukin maailman näppärimmäksi biisilistaohjelmaksi. Eli pankkipuolella napautellaan illan biisit listaan, jossa niitä voi järjestellä niinkun huvittaa. Listan voi vielä nimetä vaikka bandin, paikan tai päivän mukaan. Sit ku se on valmis, niin power+home ja syntynyt kuva vaikka emaililla itelle ja printtaus. Voila!


Eli tähän kirjotellaan kaikki biisit ja painellaan niitä mitkä halutaan listaan. Kirjoittaessa jokainen uusi biisi siirtyy suoraan oikeaan listaan, eli se ei näy tässä. Vasta kun poistaa asiat listasta, ne siirtyy "pankkiin" talteen.



Painetut biisit häviää pankista ja siirtyy listaan, joten on helppo tarkistaa mitkä biisit on jäljellä.



Valmis lista on tämmönen. Noista nimen perässä olevista harmaista viivoista kun nappaa kiinni, niin biisejä voi vetää eri järjestykseen. Jos haluaa biisin pois keltasesta listasta, niin klikkaa nimeä(nimen päälle tulee punanen viiva) ja painaa "tyhjennä". Tota voi tietty rajata vielä ja ottaa uus kuva power+home -napeilla. Sit vaan printaamaan. :D Heleppoo. Ja itelle saa tosta luurin näytöstä taustavalaistun biisilistan mikserille tai valotiskille. Lentokonemoodi puhelimeen päälle, niin kukaan ei häiritte(eikä sähköhevonen laukkaa) keikan aikana.

7 kommenttia:

Viltsu kirjoitti...

Kai sulla on kans se iPint

ValoTomppa kirjoitti...

Totta kai!

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

vittu miten siistiä. kohta on rumpalit ilman duunia kun tomppa koodaa rummut keikalle iphonen rumpu- installaation kanssa. mä ilmoittaudun gravmaga kurssille jotta voin kurmoottaa tomppaa tarpeentullen. pidä varas, hän on varas.

ValoTomppa kirjoitti...

Vielä kun tuohin sais Chamsyssin ja langattoman netti-dmx:n niin vois tehä valotkin kotona.

Unknown kirjoitti...

ei ne applikaatiot vaan se miten niitä käyttää!

ValoTomppa kirjoitti...

Niin on! Nimim. netti auki telkussa, kone jossain lattialla ja ohjaa/surffaa iLuurilla joka on yhteydessa Macciin.