perjantai 1. elokuuta 2008

DBTL kutsuu.

No wittu, vähänkö nykytekniikka on hienoo. Osasin laittaa viimein oikean asian tohon bluetooth-kännykkämodeemijutskaan ja sain netin päälle. Samantein on Spritterin kopissa toimisto pydessä. :D Mä en oo tohon mokkulatouhuun lähteny, mun kun ei tartte isoja asioita latailla ja vähän hitaampikin siirtonopeus passaa mainiosti. Sitäpaitti hukkaisin mokoman vehkeen heti kuitenkin. Mulla toimi homma toki ennemmin, mut ko macbookin kovo pamahti, niin hukkasin kaikki saatanan asiat koneesta. 2,5 kuukautta kesti masiina. Jep jep.

Vammala hujahti ohi. Turussa käydään nakkaamasa Vartiaisille kamaa oottaan ja mennään sit Vesen kans säätään Pinpit läpi. Ne on tulossa tsadista päin bussilla ja palailevat sinne takas keikan jälkeen. Vesse menee illalla sit viä Jennikeikallekin ja aattelin jäädä Veskun kainaloon yöksi, niin pääsee aamulla Sprittaamaan takas Seinäjoelle.

Koivusen bussi(kai) tuli vastaan tossa joku aika sitten. Samoin Vessen valkoinen bussi, jolla VHB kulkee. Juksu siin sokkona ajeli ku ei ees lapa noussu kohdalla. :D

Vähän on pitänyt säätää taustarätin palosuojatodistusta ym ku Ankassa meillä on pommeja. Pitää olla kupongit kunnossa ettei palopäällikkö käy kiukkuuseksi. Mut eiköhän tuo laminaatti lakanaan saada ennen sunnuntaita. Kai.

Sellaasta.

Ei kommentteja: