torstai 28. elokuuta 2008

Jalasjärvi, Aukustirock 15.8.08

Ja taas painellaan festareille. Tällä kertaa matka suuntasi Pohjanmaan sydämeen, Jalasjärvelle. Aukustirock on jo vanha tapahtuma, tavallaan, ainakin Aukusti. Mulle tuplapäivä, Pimppien lisäksi pitää hoitaa Saran valot.

Tuötiin Veskun kanssa Sprintterillä mestoille, mulle oli kyydissä lisää valoja. Lähinnä stroboja tietty. :D Kävin koodaamassa setin omalla Chamsysillä, Kaikkonen vaoitti etukäteen, että mestoilla on SMG:n pöytä. Vissiin ihan jees, muttei mulle tuttu ja jos mun pitää hoitaa kaks shouta, otan mieluumin oman laudan messiin. Setti sinänsä simppeli, mutta toimiva.

Bussin kaartaessa pihaan suoritetaan pikku roudaus, mulle backline asemiin lavan mikroskooppiselle työalueelle. Kasailin kamat pystyyn ja kaikki rullille kuten aina. Mikon Fenkku menee oman casensa päällä, Musarille case alle. Molemmin puolin lavaa menevät kitarastandit pyörille, kepit pystyyn ja piuhat valmiiksi. Ampegeillekin löytyy dollyntapaiset, joten vaihto sujunee ok.

Pimppien keikan alkaessa paistaa aurinko, mutta loppupuolella on ihan miehekäs pimeys jo. Mukavaa. Elokuun keikkoja tässä on koko kesän jo odotellutkin. On vielä periaatteessa lämmin, mutta illat on sysipimeitä. Kelpaa vedellä. Shöy saadaan alta pois ja osa ryhmästä lähtee samantien majoitukseen. Huuki ja Terttu(pitkästä aikaa puikoissa kun Janne on jossain muualla) jäävät mestoille tsekkaamaan Saran keikkaa. Saraa varten laitan lisää uikkuja lavalle, lähinnä alaetuvaloa(1 per jannu ja vain toiselta puolelta. Mörköoopperaa! :D) Keikka menee okei, vaikka setissä onkin helvetisti uusia lauluja. Mut ei siin, pimeys jeesaa tässäkin ja pystyy käyttään pitkästä aikaa gobojakin. UK:n kanssa tein jo viime syksynä periaatepäätöksen, et goboja ei käytetä, rokkimeiningillä siis. Pimppien kanssa homma jatkui, koska keikat oli hyvin pitkälti päivällä. Mut nyt pääsee edes vähän näyttämään muutakin kuin pelkkää kiilaa. :D

Keikka alta, hetken fiilistely, todetaan, et Jjärven ainoa baari on kiinni ja painellaan majoitukseen. Sillälailla!

Ei kommentteja: